Nummer 1 in promotioneel textiel !Promotietextiel

Voor uw bedrijf of een evenement, bedrukt textiel kent vele toepassingen. Wij leveren diverse kwaliteiten textiel dat allemaal gepersonaliseerd kan worden met een eigen tekst of logo. Wij beschikken over diverse merken en wat uw doel ook is, wij helpen u graag aan het textiel dat hierbij past.

PROMOTIE TEXTIEL 1 : LOGOSTAR, B&C, FRUIT OF THE LOOM, SOL'S, JERZEES, RUSSEL, STORMTECH

PROMOTIE TEXTIEL 2 : HANES, BELLA, GILDAN, KARIBAN, B&C, FRUIT OF THE LOOM, JERZEES, RUSSEL


Relatiegeschenken

Laat een blijvende indruk achter bij uw relaties met een passend relatiegeschenk. We bieden een zeer ruim aanbod voor alle soorten geschenken. Uiteraard zijn deze artikelen allemaal door ons te voorzien van bedrijfsgegevens, logo's of een persoonlijke boodschap.

RELATIEGESCHENKEN 1 : TOPPOINT, catalogus The collection 2012

RELATIEGESCHENKEN 2 : KCF, ARCO, ITD, catalogus More Than Gifts

RELATIEGESCHENKEN 3 : PF PRODUCTS, The Catalogue digitaal


Werkkleding

Voor iedere branche heeft Promo One uit Zwaag de juiste werkkleding in het assortiment. Wanneer u vragen heeft over een artikel, de bruikbaarheid of de mogelijke bewerkingen die wij kunnen toepassen, neem dan gerust contact met ons op.

We leveren de volgende merken: HELLY HANSENPROJOBJOBMANSCHORTEN.


Hoofddeksels

Stoere caps voor bij uw sportevenement, mooie koksmutsen voor het bedrijfsuitje: hoofddeksels voegen altijd wat toe! Van stijlvolle hoofddeksels tot trendy designs: wij beschikken voor ieder wat wils en voor iedere gelegenheid over het juiste hoofddeksel. Bekijk onze catalogus hieronder.

NILTON : catalogus Quality choice

Sportprijzen

Organiseert u een sportevenement? Vergeet dan vooral de sportprijzen niet! Wij bieden u vele mogelijkheden van bekers en erelinten tot rozetten en medailles. Bekijk onze nieuwste catalogus op www.sportprijzen.info.


Kerstgeschenken

Ieder jaar stellen wij onze kerstpakketten met zorg samen. Er zijn allerlei geschenken mogelijk, laat uw wensen aan ons weten en dan gaan wij voor u aan de slag.